Digital

Interaksjonsdesign, nettpublisering, apper, netthandel, digital markedsføring, sosiale medier, rådgivning og digital signage.

07 Media er blant de ledende publiseringsleverandørene på digitale flater i Norge. Våre 35 høyt utdannede webutviklere har kjernekompetanse innenfor nett- og parallellpublisering, mobil, lesebrett og papir. Vi kan tilby tjenester innen webrådgivning, prosjektstyring, webdesign, interaksjonsdesign, e-læring, visuell utforming av grafiske brukergrensesnitt, FLASH/HTML5, in-store TV, QR-koder, SMS-løsninger, utvikling av applikasjoner for smarttelefoner og nettbrett (iPad/Android) m.m. 

07 MediaControl er en webbasert portal som gir deg kontroll over publisering i flere medier. Gjennom tilrettelagte maler og en mediedatabase sikrer den en riktig bruk av den visuelle identiteten.

Les mer

I dag er digital markedsføring en avgjørende del av de fleste bedrifters forretningsmodell. Er du ikke synlig og tilgjengelig på nett, taper du raskt i konkurranse med dem som er det. I 07 Media har vi den strategiske, kreative og tekniske kompetansen du trenger for å lykkes med din digitale satsing.

Les mer

07 Interaktiv tilbyr planlegging, design og support av våre kunders informasjonssystemer.

Les mer