Den siste redaktør?

Hva skal vi med journalister og redaksjoner når skrivekyndige fagfolk formidler sitt budskap via sosiale medier og nye kanaler? Og hva skal vi med redaktører når ingen lenger har makt til å redigere noe unna offentligheten?

Tirsdag 4. februar 2014
Hotel Bristol, Kristian IVs gt. 7, Oslo

 

PROGRAM

08.30–09.00

Velkommen til Hotel Bristol
Fremmøte og servering av en enkel frokost

09.00–09.10

Innledning

Velkommen og innledning
Håvard Grjotheim, konsernsjef i 07 Media

Et kort musikalsk intermesso
Student ved Norges musikkhøgskole

09.10–10.00

Den siste redaktør?

Både aviser, tidsskrifter og andre publisister merker utviklingen i vår tid. Dette påvirkes ytterligere av at lesning og lesevaner endres, og de økonomiske rammebetingelser og etablerte forretningsmodeller er under press. Hvordan blir det etterpå? 
Gunnar Stavrum, forfatter, redaktør og blogger

Om foredragsholder

Gunnar Stavrum er en kjent avisredaktør og samfunnsdebattant. Han er ansvarlig redaktør og administrerende direktør i Mediehuset Nettavisen. Stavrum har en cand.mag. i samfunnsfag og informasjonsvitenskap ved Universitetet i Bergen. Foredragsholder har bakgrunn som næringslivsjournalist i Bergens Tidende og i TV2, som redaksjonssjef i Dagens Næringsliv og i Kapital, sjefredaktør i Økonomisk rapport og leder av TV2 Interaktiv. Stavrum har skrevet en rekke bøker, blant annet flere biografier om sentrale næringslivstopper som John Fredriksen og Kjell Inge Røkke.

min_kollega